Afhankelijk van uw verzekering worden behandelingen vergoed. In onderstaand bestand kunt u zien hoe uw zorgverzekeraar onze behandelingen vergoed.

vergoedingen 2018

Vanaf 2018 ben ik partner van Orthoparc.
Orthoparc verricht knie-heupoperaties in dagbehandeling. Dat betekent dat patiƫnten direct na de operatie naar huis mogen. Deze innovatieve behandelmethode maakt een knie- of heupoperatie minder belastend voor de patiƫnt; zij ervaren minder pijn en kunnen direct al bewegen.

Als partner ben ik goed op de hoogte van hun werkwijze, sta ik in nauw contact met hun specialisten en bied ik therapie die goed aansluit op de ingreep die u ondergaat of heeft ondergaan. Op deze wijze draag ik bij aan een sneller en goed begeleid herstel.
Voor meer informatie over Orthoparc, klik op onderstaande afbeelding
Partner van Orthoparc

Bij deze presenteert de praktijk voor Oefentherapie Cesar te Arnhem haar vijfde jaarverslag Praktijk en Kwaliteit.

Met dit jaarverslag Praktijk en Kwaliteit wil de Praktijk voor Oefentherapie Cesar--Arnhem de structuur van de praktijk en het oefentherapeutisch handelen inzichtelijk maken voor verwijzers, cliënten, zorgverzekeraars en anderen die geïnteresseerd zijn in de praktijkvoering. Daarnaast kan met dit verslag de kwaliteit van de zorg worden bewaakt en bevorderd. In dit verslag wordt weer gegeven hoe door ons inhoud is gegeven aan de doelstelling in 2016
Klik op het plaatje voor het jaarverslag (in .pdf formaat).
logo jvs

header klachtenloket paramedici
Vanaf 1 januari 2017 zijn de regels voor het indienen van een klacht over uw zorgverlener gewijzigd.
Als u een klacht heeft over de geleverde zorg door uw zorgverlener kunt u terecht bij het Klachtenloket Paramedici mits die is aangesloten bij dit loket.

U kunt hier het document klachtenloket paramedici downloaden waarin de procedure beschreven staat.

Cesartherapie Arnhem is een samenwerking begonnen met osteopaat Eric Visser (osteopathie-visser.nl) en  fysiotherapeut Gilian Raaijmakers (dehoofdpijnbalie.nl). Hiermee hebben we nu de mogelijkheid om cliënten multidisciplinair te behandelen zodat deze snel pijn vermindering kunnen ervaren , werken aan verandering van verkeerd aangeleerde gewoontes in werk of dagelijks leven waardoor klachten zijn ontstaan en optimaliseren van balans in het lijf. hierdoor is er dus ook een mogelijkheid om een compleet behandel pakket aan te bieden wanneer dat noodzakelijk of gewenst is.

logo eric visser hoofdpijnbalie logo

 

Bij deze presenteert de praktijk voor Oefentherapie Cesar te Arnhem haar vierde jaarverslag Praktijk en Kwaliteit.

Met dit jaarverslag Praktijk en Kwaliteit wil de Praktijk voor Oefentherapie Cesar-Arnhem de structuur van de praktijk en het oefentherapeutisch handelen inzichtelijk maken voor verwijzers, cliënten, zorgverzekeraars en anderen die geïnteresseerd zijn in de praktijkvoering. Daarnaast kan hiermee de kwaliteit van de zorg worden bewaakt en bevordert. In dit verslag wordt weer gegeven hoe door ons inhoud is gegeven aan deze doelstelling in 2014.
Klik op het plaatje voor het jaarverslag (in .pdf formaat).
logo jvs